Een uniek geboortekaartje, helemaal op maat van uw wensen.


Er is een baby op komst en jullie zijn nog op zoek naar een karaktervol geboortekaartje, iets unieks dat bij jullie past. Misschien hebben jullie al een thema voor de babykamer en zouden bijpassende kaartjes leuk zijn? Ik help jullie graag bij het creëren van een perfect ontwerp voor de komst van jullie kleine spruit.Hoe ga ik tewerk?


U kunt bij mij terecht met een idee of u kunt inspiratie zoeken in mijn studio collectie. We kiezen samen een kleurenpalet, papiersoort en lettertypes, passend bij jullie wensen.


Bekijk hier onze selectie lettertypes.


Een eerste stap bij het creëren van een ontwerp, is jullie wensen in kaart brengen. Hiervoor nodig ik jullie uit om onderstaand formulier alvast in te vullen.

Ik neem bij elke nieuwe stap contact met u op, zodat we samen het gewenste eindresultaat bereiken. Voor alle communicatie ben ik bereikbaar via mail, What's App of Messenger. Wenst u een afspraak, dan kan dit in mijn studio te Oostende.


Eenmaal we tot het perfecte plaatje zijn gekomen, kunnen de kaartjes gedrukt worden. Ik help u verder bij al uw keuzes: formaat, papiersoort, kleur van de enveloppen,...


Voor geboortekaartjes is het mogelijk om een digitaal ontwerp te ontvangen. Hiermee kunnen jullie bij een eigen drukker terecht, dan beschikken jullie sneller over de kaartjes. Uiteraard kunnen jullie ook kiezen voor mijn vaste leverancier, (spoedlevering mogelijk) en indien jullie dit wensen, kan ik dan ook voor jullie de kaartjes assembleren en versturen. Een zorg minder voor jullie, waardoor jullie extra van jullie kersverse baby kunnen genieten.

Omdat ik graag tijd neem om tot in de details te werken, tot jullie 100% tevreden zijn, vraag ik om mij te contacteren uiterlijk 4 maanden voordat u uitgerekend bent. Lukt dit niet, neem alsnog contact met mij op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Prijs

Vanaf € 199

Uniek geboortekaartje, volledig op maat

Bijpassend kaartje 'babyborrel'

Mogelijkheid om te kiezen voor extra's of een all-in'Birth package'

Gratis proefdruk

Custom Designs


 
 
 
 
 
 
 
 
Aankondiging zwangerschap
Geboortekaartjes
Uitnodiging babyborrel
 
Stickers voor doopsuikers
Naamkaartjes doopsuikers
Milestone kaartjes
Gepersonaliseerde poster
Andere
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 
 

Om jullie wensen in kaart te brengen, vraag ik u om onderstaand formulier zo correct mogelijk in te vullen. De vragen met een * zijn verplicht.

Als u nog geen idee heeft van het aantal kaartjes of wat u precies wenst, maak dan een schatting. U kunt achteraf nog altijd wijzigingen aanbrengen.