Een uniek kaartje, helemaal op maat van uw wensen.

Of u al een thema heeft gevonden of nog op zoek bent naar een concept, ik help jullie graag bij jullie zoektocht naar het perfecte design. Ik creëer, in overleg met u en uw partner, de Save the Date van jullie dromen, een romantische uitnodiging, een kleurrijke tafelschikking en zoveel meer.Hoe ga ik tewerk?


U kunt bij mij terecht met een idee of u kunt inspiratie zoeken in mijn studio collectie. We kiezen samen een kleurenpalet, papiersoort en lettertype, passend bij jullie thema.


Bekijk hier onze selectie lettertypes.

Een eerste stap bij het creëren van een ontwerp, is jullie wensen in kaart brengen. Hiervoor nodig ik jullie uit om onderstaand formulier alvast in te vullen.


Ik neem bij elke nieuwe stap contact met u op, zodat we samen het gewenste eindresultaat bereiken. Voor alle communicatie ben ik bereikbaar via mail, What's App of Messenger. Wenst u een afspraak, dan kan dit in mijn studio te Oostende.


Eenmaal we tot het perfecte plaatje zijn gekomen, kunnen de kaartjes gedrukt worden. Ik help u verder bij al uw keuzes: formaat, papiersoort, kleur van de enveloppen,...
Een huwelijk kan erg veel werk met zich meebrengen, daarom kan ik ook instaan voor de assemblage van jullie uitnodigingen, eventuele adresstickers en zegels. Dan hoeven jullie zich hier niet meer druk om te maken. Ik regel alles voor jullie.


Omdat ik ook graag tijd neem om tot in de details te werken, zodat jullie 100% tevreden zijn, vraag ik om mij te contacteren uiterlijk 4 maanden voordat u de uitnodigingen wilt versturen. Lukt dit niet, neem alsnog contact met mij op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Prijs

Vanaf  € 199 

Unieke uitnodiging, volledig op maat

Bijpassend kaartje 'details' of 'receptie'

Mogelijkheid om te kiezen voor extra's of een all-in 'Wedding Package'

Gratis proefdruk

Custom Designs


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aankondiging verloving
Save the Date
Uitnodiging
RSVP
Details / Reception
Enveloppen
Thank you
 
Tafelschikking
Tafelnummering
Naamkaarten
Menu
Programma
Gepersonaliseerde posters
Stickers
Andere
 
 
 
 
Ik ga akkoord met de Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 
 

Denken jullie er aan om een ontwerp op maat te laten maken? Vul onderstaand formulier alvast in, dan heb ik al een idee van wat jullie verwachtingen zijn.

Als u nog geen idee heeft van de datum, het aantal gasten of wat u precies wenst, probeer een inschatting te maken. U kunt achteraf nog altijd een Save the Date of andere kaarten bijbestellen.De vragen met een * zijn verplicht.